به نام خداوند لوح و قلم                          حقیقت نگار وجود و عدم

خداوند را شاکریم که به ما فرصتی داد تا با برگزاری چهارمین همایش ملی آموزش شیمی بتوانیم در عرصه آموزش شیمی قدمی هر چند کوچک برداریم. امروزه علم شیمی در زندگی روزمره ما نقش حیاتی دارد و هر فردی برای آگاهی از دنیای پیرامون خود و درک واقعی پدیده ها  به دانش شیمی نیازمند است؛ لذا آموزش اثربخش شیمی از اهمیت بسیاری برخوردار است. از طرفی تقویت دانش تخصصی آموزش شیمی، منطقی را پایه ریزی می کند تا زمینه برای تربیت دانش آموزان فکور و دانشجویان آگاه و با سواد مفید واقع گردد. بر این اساس چهارمین همایش ملی آموزش شیمی دانشگاه فرهنگیان با همکاری دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی فعال در این زمینه، در دانشگاه فرهنگیان استان آذربایجان شرقی در اسفند ماه 1401 برگزار می گردد. بدین وسیله از همه استادان محترم، پژوهشگران گرامی، معلمان عزیز، دانشجو معلمان ارجمند و علاقمندان به آموزش شیمی دعوت به عمل می آید که با شرکت در این همایش و ارسال مقالات علمی، یافته ها و تجربه های علمی و پژوهشی خود را در زمینه آموزش شیمی به عرصه ظهور و بیان برسانند تا شاهد تعامل سازنده، انتقال دانش و تجربیات و ارتقاء سطح علمی در حوزه آموزش شیمی کشور باشیم.

به امید دیدار شما در چهارمین همایش ملی آموزش شیمی در شهر زیبای تبریز

دکتر جعفر عظمت